Centrum Silver 50+ pentru femei x 30 compr.

Producator:

34,90 RON tax incl.

Disponibilitate: In stoc

Cantitate:

Comenzi telefonice: 0374.471.155

Adauga la favorite

send on facebook share on facebook send product to a friend

Centrum Silver 50+ pentru femei x 30 compr. - Farmacia la pret mic


Centrum Silver 50+ reprezinta o formula de multivitamine conceputa special pentru femeile care inainteaza in varsta si care au nevoie de mentinerea nivelului necesar de vitamine pentru functionarea normala a inimii, a vederii si pentru un sistem osos sanatos.Pentru oase puternice, dupa o anumita varsta, femeile au nevoie de atingerea necesarului zilnic de vitamina D si calciu. Centrum Silver 50+ are cea mai mare concentratie de vitamina D3 si este sustinut de experienta de peste 30 ani in stiinta nutritionala, pentru a putea fi un supliment complet de multivitamine.Produsul Centrum Silver 50+ pentru femei x 30 compr. face parte din categoria Vitamine si suplimente - Vitamine si minerale - Centrum Silver 50+ pentru femei x 30 compr.

Parerea ta e importanta si pentru ceilalti! Ai folosit acest produs? Spune-ti parerea

Nota 
23-04-2019

un produs bine formulat

Sunt foarte multumit de acest produs, mai ales pentru ca este formulat pentru sexul si varsta mea. Am folosit-o în S.U.A. înainte de a mă muta în România, și sunt foarte fericit să o găsesc aici.

Scrie o parere
Centrum Silver 50+ pentru femei x 30 compr.

Centrum Silver 50+ pentru femei x 30 compr.


Centrum Silver 50+ reprezinta o formula de multivitamine conceputa special pentru femeile care inainteaza in varsta si care au nevoie de mentinerea nivelului necesar de vitamine pentru functionarea normala a inimii, a vederii si pentru un sistem osos sanatos.Pentru oase puternice, dupa o anumita varsta, femeile au nevoie de atingerea necesarului zilnic de vitamina D si calciu. Centrum Silver 50+ are cea mai mare concentratie de vitamina D3 si este sustinut de experienta de peste 30 ani in stiinta nutritionala, pentru a putea fi un supliment complet de multivitamine.


Utilizam datele tale in scopul trimiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

vitamina D vitamine inima wyeth vitamine sistem osos Multivitamine
Nota pentru produsul Centrum Silver 50+ pentru femei x 30 compr. 5.00/ 5 (1 voturi)

PRODUSE ASEMANATOARE CU Centrum Silver 50+ pentru femei x 30 compr.

newsletter