Walmark Nature’s Bounty Silimarina 1000 mg x 30 comprimate

Producator:

27,90 RON tax incl.

Disponibilitate: In stoc

Cantitate:

Comenzi telefonice: 0374.471.155

Adauga la favorite

send on facebook share on facebook send product to a friend

W NB Silimarina 1000mg x 30 compr. - Farmacia la pret mic


Efectele terapeutice ale silimarinei sunt recunoscute de peste 2 milenii, aceste seminte ale plantei Silybum marianum fiind utilizate din cele mai vechi timpuri pentru protejarea ficatului. Avand o concentratie mare de silimarina, suplimentul Silimarina de la Walmark incorporeaza toate beneficiile naturale aduse de aceste seminte si imbunatateste activitatea ficatului, protejeaza celulele hepatice de actiunea nociva a tratamentelor cu medicamente sau a consumului de alcool si stimuleaza functia de detoxifiere a ficatului. Silimarina contine bioflavonoide, antioxidanti puternici care protejeaza intregul oganism si ajuta recuperarea celulelor hepatice afectate. In plus, suplimentul natural Silimarina participa la eliminarea substantelor toxice la nivel hepatic si protejeaza celulele ficatului impotriva acumularilor de toxine.Produsul W NB Silimarina 1000mg x 30 compr. face parte din categoria Vitamine si suplimente - Sanatatea sistemului digestiv - W NB Silimarina 1000mg x 30 compr.

Parerea ta e importanta si pentru ceilalti! Ai folosit acest produs? Spune-ti parerea

Nota 
31-08-2018

comentariu

sunt foarte multumita de produsul silimarina, atat de concentratia de 1000 ui care se gaseste foarte rar cat si de pret.

Scrie o parere
W NB Silimarina 1000mg x 30 compr.

W NB Silimarina 1000mg x 30 compr.


Efectele terapeutice ale silimarinei sunt recunoscute de peste 2 milenii, aceste seminte ale plantei Silybum marianum fiind utilizate din cele mai vechi timpuri pentru protejarea ficatului. Avand o concentratie mare de silimarina, suplimentul Silimarina de la Walmark incorporeaza toate beneficiile naturale aduse de aceste seminte si imbunatateste activitatea ficatului, protejeaza celulele hepatice de actiunea nociva a tratamentelor cu medicamente sau a consumului de alcool si stimuleaza functia de detoxifiere a ficatului. Silimarina contine bioflavonoide, antioxidanti puternici care protejeaza intregul oganism si ajuta recuperarea celulelor hepatice afectate. In plus, suplimentul natural Silimarina participa la eliminarea substantelor toxice la nivel hepatic si protejeaza celulele ficatului impotriva acumularilor de toxine.


Utilizam datele tale in scopul trimiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

silimarina silimarina Walmark supliment cu silimarina Hepatoprotectoare
Nota pentru produsul W NB Silimarina 1000mg x 30 compr. 5.00/ 5 (1 voturi)

PRODUSE ASEMANATOARE CU W NB Silimarina 1000mg x 30 compr.

newsletter