GinkoPrim Max 120 mg x 30 tab.

Producator:

26,40 lei tax incl.

Disponibilitate: In stoc

Cantitate:

Comenzi telefonice: 0374.471.155

Adauga la favorite

send on facebook share on facebook send product to a friend

W GinkoPrim Max 120 mg x 30 tab. - Farmacia la pret mic


Perioadele de examen, perioadele solicitante in activitatea zilnica sau pur si simplu inaintarea in varsta sunt situatii in care ai nevoie de un ajutor pentru mentinerea performantei mentale. Noul GinkoPrim Max este formula imbunatatita, ideala in aceste situatii, care, pe langa stimularea activitatii neuronale, inlatura si senzatia de maini si picioare reci.W GinkoPrim Max are o formula noua cu beneficii multipleGratie ingredientelor sale, Ginkgo biloba, Magneziu si Zinc, GinkoPrim Max are multiple beneficii asupra circulatiei periferice (inlatura senzatia de maini si picioare reci), functiilor cognitive, sistemului nervos si muscular, fiind un produs complex care te ajuta sa performezi in fiecare zi.

... Citeste mai mult


Eficienta maxima cu doar 1 comprimat pe ziGinkoPrim Max are avantajul unei singure administrari zilnice, astfel este recomandat 1 comprimat pe zi, dupa masa.... Citeste mai putin
Produsul W GinkoPrim Max 120 mg x 30 tab. face parte din categoria Vitamine si suplimente - Sanatatea sistemului cardiovascular - W GinkoPrim Max 120 mg x 30 tab.

Momentan nu sunt pareri. Parerea ta e importanta si pentru ceilalti! Ai folosit acest produs?

Spune-ti parerea

Scrie o parere
W GinkoPrim Max 120 mg x 30 tab.

W GinkoPrim Max 120 mg x 30 tab.


Perioadele de examen, perioadele solicitante in activitatea zilnica sau pur si simplu inaintarea in varsta sunt situatii in care ai nevoie de un ajutor pentru mentinerea performantei mentale. Noul GinkoPrim Max este formula imbunatatita, ideala in aceste situatii, care, pe langa stimularea activitatii neuronale, inlatura si senzatia de maini si picioare reci.W GinkoPrim Max are o formula noua cu beneficii multipleGratie ingredientelor sale, Ginkgo biloba, Magneziu si Zinc, GinkoPrim Max are multiple beneficii asupra circulatiei periferice (inlatura senzatia de maini si picioare reci), functiilor cognitive, sistemului nervos si muscular, fiind un produs complex care te ajuta sa performezi in fiecare zi.Eficienta maxima cu doar 1 comprimat pe ziGinkoPrim Max are avantajul unei singure administrari zilnice, astfel este recomandat 1 comprimat pe zi, dupa masa.


Utilizam datele tale in scopul trimiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

circulatie periferica

PRODUSE ASEMANATOARE CU W GinkoPrim Max 120 mg x 30 tab.