Nici un produs
82,90 RON tax incl.
Disponibilitate: In stoc
Availability date:
Anunta-ma cand revine pe stoc
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
Vichy MINERAL 89 Gel - Booster, efect de fortifiere si reumplere, 50ml
Prin asocierea apei termale mineralizante Vichy cu acidul hialuronic, Mineral 89 intareste bariera pielii, o face mai rezistenta impotriva agresiunilor externe, hidrateaza, reumple si fortifiaza pielea. Are o formula sigura cu doar 11 ingrediente, fara parfum si fara alcool.
Mineral 89 imbunatateste aspectul pielii zi dupa zi datorita combinatiei sale de doza ridicata de apa termala mineralizanta Vichy si a acidului hialuronic de origine naturala, devenind mai neteda si mai sanatoasa. Are o textura lejera ce nu incarca tenul si are o formula hipoalergenica ce se poate aplica si pe zona de contur a ochilor.
Se aplica ca prim pas in rutina dvs. de ingrijire zilnica sau ca produs unic de ingrijire a tenului, pe pielea curata.
Destinatar(i) :
* Campuri obligatorii
sau Anuleaza
Prin asocierea apei termale mineralizante Vichy cu acidul hialuronic, Mineral 89 intareste bariera pielii, o face mai rezistenta impotriva agresiunilor externe, hidrateaza, reumple si fortifiaza pielea. Are o formula sigura cu doar 11 ingrediente, fara parfum si fara alcool.
Mineral 89 imbunatateste aspectul pielii zi dupa zi datorita combinatiei sale de doza ridicata de apa termala mineralizanta Vichy si a acidului hialuronic de origine naturala, devenind mai neteda si mai sanatoasa. Are o textura lejera ce nu incarca tenul si are o formula hipoalergenica ce se poate aplica si pe zona de contur a ochilor.
Se aplica ca prim pas in rutina dvs. de ingrijire zilnica sau ca produs unic de ingrijire a tenului, pe pielea curata.
Parerea ta e importanta si pentru ceilalti! Ai folosit acest produs? Spune-ti parerea
10+
Nu înțeleg cum oferă unele persoane stelele produselor. Nu este primul la care observ acest lucru. Elena din Arad comentează că Recomandă produsul și că este de „10+” dar acordă o singură stea. Drept urmare, produsul scade la 4*.
Foarte bun!
Îl ador, sunt la al doilea produs și sunt foarte mulțumită de rezultate!
Superrr
Acest produs este exact ce cautam de ceva vreme
Pielea are un aspect catifelat, luminos siiiii am tratat si cosurile din perioada menstruala.3 in 1.Este conform cu descrierea de pe eticheta si din reclama. Multumesc!Recomand.
Maria 46 ani.
You’ll say WOW every time you BOOST
Un aspect mai luminos și sănătos al pieli imediat după aplicare!!
Gel mineral 89
Sunt foarte mulțumită de el. Îmi hidratează suficient tenul și îl folosesc inclusiv și că bază de machiaj.
+10
Recomand!
De la ce varsta se poate folosi?
De la ce varsta se poate folosi si pentru ce tip de ten?eu am un ten mixt spre gras
Super bun
Un gel pentru fata extraordinar cu o hidratare optima. Lasa pielea matasoasa.
Minunat
Acoperire foarte buna, aspect natural, hidratant si matasos
Excelent
Singurul produs pentru ten care il folosesc in permanenta si nu il schimb. Am 61 de ani si varsta tenului estimata de dermatolog este de 40 de ani. Asta spune tot despre produs.
super!
Super lejer!! iti lasa pielea hidratata fara a o incarca!!
Ma intereseaza
A folosit cineva acest produs ca si baxa de machiaj pt un machiaj profesional?
vichy minerală 89
mulțumită si de crema si de serviciile farmaciei.
FFF bun
sunt foarte multumita de produs,
este un booster pentru piele,ajuta la hidratarea pielii instant si e observa imbunatatire pe parcurs.
recomand
Vichy mineral 89
Foarte buna! Se absoarbe imediat in piele si revigoreaza tenul! Recomand!
O crema super
Merita cumparata se folosește ca atare sau baza pentru alte creme vichy.
Super!
Parca mult mai mult imi place cum lasa tenul acest Booster decat crema de zi. Merita incercat!