Clisma lax 1 x 133ml

Producator:

13,40 RON tax incl.

Disponibilitate: In stoc

Cantitate:

Comenzi telefonice: 0374.471.155

Adauga la favorite

send on facebook share on facebook send product to a friend

Clisma lax 1 x 133ml - Farmacia la pret mic

Clisma-Lax conține o soluție apoasă salină și constă într-un flacon moale și ușor de manevrat din plastic, care are și funcția de dispozitiv de administrare, prevăzut cu canula rectală atraumatică prelubrifiată, dotată cu o vâlvă brevetată pentru reglarea vitezei de scurgere și cu mecanism antiscurgere.


Cu Clisma-Lax totul este deja gata: atât soluția salină activă conținută în flacon, cât și flaconul în sine, care este și instrument de administrare. Astfel este o intervenție foarte rapidă, ce poate fi practicată atât acasă cât și în altă parte, în condiții de siguranță și de igienă sporite, fără a mai prezenta disconfortul, riscurile și irosirea de timp care caracterizau metodele tradiționale.

... Citeste mai mult

Clisma-Lax este indicat în cazuri de constipație și pentru golirea rectului înainte de examenele de diagnosticare,radiografice,urologice,ginecologice și colonscopice. Dozajul pentru adulți și pentru copii de peste 12 ani este de un flacon sau conform prescripției medicului:în caz de nevoi speciale,se pot administra consecutiv două sau trei flacoane. Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani,jumătate de flacon sau conform prescripției medicului. Nu trebuie utilizat pentru copii sub vârsta de 3 ani. Utilizarea Clismă Lax poate contribui la corectarea dereglărilor provocate de constipație și la reglarea intestinului dar, exceptând cazurile în care este recomandat de medic, administrarea cotidiană de ClismaLax nu trebuie să depășească 7 zile.

Ingrediente: fosfat sodic monobazic anhidro(NaH2PO4) g 13,91;fosfat sodic bibazic anhidro(Na2HPO4)G 3,18g;hidroxid de sodiu;benzoat de sodiu;metilparahidroxibenzoat,apa distilată c.s. la 100ml

... Citeste mai putin
Produsul Clisma lax 1 x 133ml face parte din categoria Tehnico-Medicale - Consumabile Medicale - Microclisme - Clisma lax 1 x 133ml

Parerea ta e importanta si pentru ceilalti! Ai folosit acest produs? Spune-ti parerea

Nota 
03-04-2019

Buna ziua !

Produsul este foarte bun. Mulțumesc.

  Nota 
  23-01-2019

  Buna

  Foarte eficient !

   Scrie o parere
   Clisma lax 1 x 133ml

   Clisma lax 1 x 133ml

   Ai nedumeriri sau vrei sa pui o intrebare despre acest produs? Intreaba FARMACISTUL FLPM

   Utilizam datele tale in scopul trimiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

   Clisme
   Nota pentru produsul Clisma lax 1 x 133ml 5.00/ 5 (2 voturi)

   PRODUSE ASEMANATOARE CU Clisma lax 1 x 133ml

   newsletter