Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Producator: INSTITUTUL DE APICULTURA
Data de expirare produs: 30.11.2025

Produsul APIREVEN este o crema de masaj in care combinarea produselor apicole cu celelalte componente determina activarea circulatiei si obtinerea unei efect de incalzire, cu eliminarea disconfortului local, relaxare musculara si imbunatatirea mobilitatii articulatiilor.

Institutul de Apicultura Apireven crema, 30g

în stoc
Rating:
100 % of 100
23,90 RON

Beneficii  Institutul de Apicultura Apireven crema:

  • Principiul activ al produsului este asigurat prin combinarea in mod echilibrat a unor componente din propolis (flavone, uleiuri eterice, taninuri) cu actiune antioxidanta, antiseptic si cicatrizanta, cu extractele naturale de capsica si venin care asigura activarea circulatiei periferice, ce determina o stare de relaxare si confort;
  • Produsul este o crema cu un continut ridicat in substante naturale, destinat mentinerii unei stari de confort si relaxarii musculare.

Ingrediente  Institutul de Apicultura Apireven crema:

Petrolatum, lanolin, aqua, paraffinum liquidum, polysorbate 80, beeswax, glycereth 26, capsicum extract, camphor, methyl nicotinate, propolis extract, bee venom (venin de albine).

Mod de utilizare  Institutul de Apicultura Apireven crema:

Crema se aplica in zonele de masat, in cantitate redusa, se maseaza usor fara a exercita presiune asupra tesutului. Pentru un efect prelungit se acopera zona masata cu o tesatura din fibre naturale, de preferinta lana. Nu este necesara indepartarea excesului de crema.
Se recomanda prudenta la utilizare pentru persoanele cu alergie cunoscuta la produsele apicole.
Eventuala inrosire a zonei pe care s-a aplicat crema dispare dupa maximum 30 minute si constituie dovada eficientei produsului. Daca reactia persista se recomanda intreruperea utilizarii produsului. Nu se va aplica in jurul ochilor, gurii sau pe rani, escare sau alte zone deschise.

Mai multe informații
OTC Nu
EAN 5944731000104
SKU 89118
Brand INSTITUTUL DE APICULTURA
BBD 30 nov. 2025
Scrieti propria recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot adăuga review-uri. Te rugăm să te conectezi sau să îți creezi un cont
Întrebări și răspunsuri despre produs
Fii primul care pune o întrebare
Întrebări și răspunsuri despre produs
Produse populare acum

Imaginile produselor prezentate pe site pot suferi modificari efectuate de producatori. Spring, Farmacia la Pret Mic face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea mici diferente fata de produsele livrate. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati o diferenta de ambalaj.