Opti-Free Pure moist x 1 flac. x 300 ml

Producator:

49,40 RON tax incl.

Disponibilitate: In stoc

Cantitate:

Comenzi telefonice: 0374.471.155

Adauga la favorite

send on facebook share on facebook send product to a friend

Opti-Free Pure moist x 1 flac. x 300 ml - Farmacia la pret mic

Opti-Free Pure moist x 1 flac. x 300 ml, de la Alcon, este o soluție de curățare și întreținere a lentilelor de contact.


Noua soluție de curățare a lentilelor de contact Opti-Free Pure moist x 1 flac. x 300 ml, ce aparține brandului Alcon, are un efect de dezinfectare sporit și este soluția de curățare a lentilelor cea mai recomandată de medicii specialiști.

Dispune de o serie de proprietăți benefice, confortul fiind unul îndelungat, iar lentilele hidratate.

Produsul Opti-Free Pure moist x 1 flac. x 300 ml face parte din categoria Frumusete si ingrijire - Opti-Free Pure moist x 1 flac. x 300 ml

Descriere soluție întreținere lentile de contact Opti-Free Pure Moist 2 x 300 ml + suport lentile cadou de la Alcon / Ciba Vision

Soluție de întreținere Opti-Free Pure Moist 2 x 300 ml + suport lentile cadou – soluția multifuncțională inspirată chiar din ochii tăi!

OPTI-FREE Pure Moist: soluția pentru întreținerea lentilelor de contact cea mai recomandată de specialiști.

Soluție multifuncțională, biocompatibilă, pentru lentile de contact moi, inclusiv lentile din silicon hidrogel. Sistemul inovator TearGlyde crește gradul de hidratare a lentilelor până la 16 ore/zi. Grad de dezinfectare foarte ridicat.

... Citeste mai mult

Când lentilele sunt introduse complet în soluție OPTI-FREE Pure Moist, suprafața lor este recondiționată datorită sistemului inovator TearGlyde. Acesta permite menținerea pe suprafața lentilei a unui strat subțire de hidratare naturală, specifică sistemului lacrimal al ochiului, întreaga zi.

OPTI-FREE Pure Moist reprezintă "știința confortului": dezinfectare biocompatibilă (inclusiv nivel minim de colorare a corneei), proprietăți excelente de curățare, dezinfectare și umidifiere.

Pacienții îi confirmă proprietățile:

Lentilele sunt mai curate și hidratate.
Portul este confortabil.
Confortul este de durată.

Produsul este nou și comercializat în ambalajul original al producătorului. Imaginile de pe Lensa.ro au caracter informativ. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor.

Acest produs poate fi achiziționat folosind 874 puncte de fidelitate. 

... Citeste mai putin

Momentan nu sunt pareri. Parerea ta e importanta si pentru ceilalti! Ai folosit acest produs?

Spune-ti parerea

Scrie o parere
Opti-Free Pure moist x 1 flac. x 300 ml

Opti-Free Pure moist x 1 flac. x 300 ml

Opti-Free Pure moist x 1 flac. x 300 ml, de la Alcon, este o soluție de curățare și întreținere a lentilelor de contact.

Utilizam datele tale in scopul trimiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Ingrijirea ochilor
newsletter