Genera Crema de maini cu glicerina si vitamina E x 100 ml

11,00 RON tax incl.

Disponibilitate: In stoc

Cantitate:

Comenzi telefonice: 0374.471.155

Adauga la favorite

send on facebook share on facebook send product to a friend

Genera Crema de maini cu glicerina si vitamina E x 100 ml - Farmacia la pret mic

Crema de maini Genera cu glicerina si vitamina E este un emolient bogat in emulsifianti de natura vegetala, care o fac extrem de eficienta.


Genera Cremă de mâini cu glicerină și Vitamina E are la bază un set de ingrediente cosmetice de hidratare, precum glicerină, radicali liberi, alantoină și antioxidanți, pentru protejarea suprafeței epidermice cu efect anti-îmbătrânire.

Produsul lasă mâinile mai fine și mai moi, cu o piele mai elastică, garantând un efect de răcorire și, în același timp, de netezire. 

Produsul Genera Crema de maini cu glicerina si vitamina E x 100 ml face parte din categoria Frumusete si ingrijire - Genera Crema de maini cu glicerina si vitamina E x 100 ml

Indicații terapeutice

- conține un set de ingrediente cosmetice de hidratare, pentru protejarea suprafeței epidermice, având efect anti-îmbătrânire;

- Crema de mâini Genera cu glicerină și vitamina E lasă mâinile mai fine și mai moi;

- grație acizilor grași din compoziție, hrănește în profunzime pielea și unghiile, garantând efect de netezire.

Crema de mâini Genera cu glicerină și Vitamina E, de la laboratoarele Fairness – Italia, este un emolient deosebit de bogat în emulsifianți de origine vegetală, care o fac extrem de eficientă.

Crema conține un set de ingrediente cosmetice de hidratare, cum ar fi glicerină, alantoină, radicali liberi și antioxidanți, pentru protejarea suprafeței epidermice cu efect anti-îmbătrânire.

Crema de mâini Genera, îmbogățită, de asemenea, cu vitamina E și coenzima Q-10, hrănește pielea și unghiile datorită acizilor grași din compoziție, asigurând un efect de netezire și răcorire.

... Citeste mai mult

Crema de mâini Genera cu glicerină și Vitamina E lasă mâinile mai moi și mai fine, cu o piele mai catifelată și mai elastică. 

... Citeste mai putin

Momentan nu sunt pareri. Parerea ta e importanta si pentru ceilalti! Ai folosit acest produs?

Spune-ti parerea

Scrie o parere
Genera Crema de maini cu glicerina si vitamina E x 100 ml

Genera Crema de maini cu glicerina si vitamina E x 100 ml

Crema de maini Genera cu glicerina si vitamina E este un emolient bogat in emulsifianti de natura vegetala, care o fac extrem de eficienta.

Utilizam datele tale in scopul trimiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

vitamina E anti-age Hidratare Q10 crema de maini glicerina
newsletter