Despre noi

Lansat in 2016, site-ul Farmacialapretmic.ro are un scop precis: acela de a redefini conceptul de Pret Mic in zona magazinelor online cu profil farmaceutic. Ne-am propus sa ajungem lideri in acest domeniu si sa setam noi standarde de performanta. Spiritul optimist, corectitudinea si determinarea definesc echipa tanara si bine ancorata in fenomenul e-commerce.

Avem un portofoliu de peste 2.000 de produse din game variate - in principal vitamine si suplimente, frumusete si ingrijire, mama si copilul. De asemenea, acordam o atentie deosebita si produselor dedicate cuplului sau celor de slabit, iar de curand am lansat si sectiuni dedicate produselor bio, precum si produselor tehnico - medicale si parafarmaceutice.

Vedem legatura cu actualii si viitorii clienti ca pe un parteneriat pentru sanatate, bazat pe respect si incredere reciproca. Tocmai de aceea, incercam sa completam activitatea de vanzare cu cea de informare pe diverse teme actuale din sanatate. Astfel, sectiunea Info Sanatate va ajuta sa fiti la curent cu noutatile din domeniul produselor farmaceutice, fito-terapeutice, dermato-cosmetice si de tehnica medicala.

In vara anului 2017 datorita succesului din online si pentru a deservi mai bine cererile clientilor, am deschis si primele doua farmacii fizice in Bucuresti in zona Dristor si in zona Baba Novac. 

Va asteptam cu Preturi Mici la mii de produse.

Echipa Farmacialapretmic.ro

Farmacia La Pret Mic Camil Ressu:
Bulevardul Camil Ressu, nr. 6, parter, lot 1,
bloc 2, sector 3, Bucuresti
Orar:
Luni - Vineri 08:00-22:00
Sambata - Duminica 08:00 - 19:30
Telefon:0743004521
Farmacia La Pret Mic Baba Novac:
Strada Baba Novac, nr. 11A, parter,
sector 3, Bucuresti
Orar:
Luni - Vineri 08:00-22:00
Sambata - Duminica 08:00 - 18:00
Telefon:0741106746
farmacia la pret mic farmacia la pret mic

newsletter