Livrare produse

Livrarea produselor achizitionate de pe www.farmacialapretmic.ro se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid DPD sau Fan Courier.

Tarife standard livrare DPD:

  • 9.81 lei (TVA inclus) pentru Bucuresti si aria metropolitana
  • 12.26 lei (TVA inclus) pentru localitati in afara Bucurestiului si zonei metropolitane

Tariful de livrare este calculat in functie de adresa de livrare selectata si este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda. Daca greutatea totala a produselor comandate depaseste 3kg, fata de tariful standard se va percepe o taxa suplimentara de 0.95 leu / fiecare kilogram in plus. Tariful afisat in sumarul de comanda va include si aceasta taxa pentru greutate suplimentara.

Tariful de transport este calculat in functie de adresa de livrare selectata si este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda.

Tarife livrare standard Fan Courier:

Tariful de livrare este calculat in functie de adresa de livrare selectata si este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda. Daca greutatea totala a produselor comandate depaseste 1kg, fata de tariful standard se va percepe o taxa suplimentara de 1 leu / fiecare kilogram in plus. Tariful afisat in sumarul de comanda va include si aceasta taxa pentru greutate suplimentara.

  • 12 lei (TVA inclus) pentru Bucuresti si aria metropolitana;
  • 17 lei (TVA inclus) pentru una din localitatile in care prestatorul serviciilor de curierat FAN Courier are acoperire (3.647 localitati);
  • 42 lei (TVA inclus) pentru localitatile unde FAN Courier nu are acoperire. Tariful nu depinde de numarul kilometrilor suplimentari.

 

Tariful de transport este calculat in functie de adresa de livrare selectata si este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda.

Optiunea Collect Point
Collect Point este alternativa eficienta, flexibila si comoda de ridicare a comenzilor online. Optiunea Collect Point este disponibila pentru comenzile cu livrare in toata tara, existand peste 700 puncte de livrare, iar tariful este cel standard.

Beneficiile Collect Point sunt:
- programul extins de lucru al magazinelor
- proximitatea si aria mare de acoperire a retelei PayPoint
- posibilitatea de a ridica expedierea in termen de 7 zile calendaristice, in intervalele orare optime pentru client

Optiunea Collect Point este valabila doar pentru comenzile a caror valoare nu depaseste 1000 lei (TVA inclus) si cu o greutate maxima de 10 kg.
Achitarea comenzii de catre destinatari in reteaua de magazine PayPoint Colet Expres, se poate face doar cash (numerar). Optiunea de plata cu cardul bancar in "magazinele partenere" nu este disponibila.

In momentul in care coletul este disponibil in magazinul PayPoint destinatarul va primi un sms/email cu un cod unic. Ridicarea coletului se poate face pe baza cartii de identitate si a codului unic primit.

Optiunea eBOX
eBOX by FAN Courier este o optiune de livrare a produselor comandate online, in oricare dintre lockerele eBOX amplasate in diverse locatii din Bucuresti. Optiunea eBOX este disponibila doar pentru comenzile cu livrare in Bucuresti si nu presupune costuri suplimentare.

- Serviciul reprezinta solutia ideala pentru persoanele active care nu au posibilitatea de a-si adapta programul pentru a fi acasa in momentul livrarii unui colet;
- Expeditiile sunt preluate de reprezentantii FAN Courier si depuse a doua zi lucratoare, in lockerele alese de clienti. De indata ce expeditiile sunt disponibile in lockere, destinatarii primesc o notificare prin SMS sau e-mail cu un cod PIN si informatiile necesare ridicarii pachetului;
- Ulterior, clientii vor alege o perioada de timp convenabila pentru programul lor si se vor deplasa la lockerele eBOX alese. Apoi, folosind ecranul tactil al lockerelor si codul PIN primit prin SMS sau e-mail, numele si semnatura, acestia vor putea ridica pachetele. Operatiunile derulate la lockerele eBOX sunt intuitive si usor de parcurs;

Beneficiile serviciului eBOX
- Flexibilitate: disponibilitatea eBOX-urilor este  24/7. Termen confortabil de ridicare a coletului – 7 zile; dupa expirarea acestui termen expeditiile nerevendicate de destinatari vor fi returnate expeditorilor.
- Proximitate: eBOX-urile sunt amplasate in locatii foarte accesibile;
- Control 100%: destinatarul va decide locatia si ora exacta la care va ridica expeditia;
- Confort: usurinta in accesarea si utilizarea lockerelor eBOX;
- Siguranta: eBox-urile sunt pozitionate in locatii controlate, au sisteme de alarma si protectie impotriva vandalismului;
- Confidentialitate: confera discretie, nimeni nu va sti când si ce colete primesti;
- Self Service: reduce necesitatea de apel telefonic si interactiunile cu personalul FAN Courier.


newsletter