Livrare produse

Livrarea produselor achizitionate de pe www.farmacialapretmic.ro se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid.

Tariful de livrare este calculat in functie de adresa de livrare selectata si este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda. Daca greutatea totala a produselor comandate depaseste 1kg, fata de tariful standard se va percepe o taxa suplimentara de 1 leu / fiecare kilogram in plus. Tariful afisat in sumarul de comanda va include si aceasta taxa pentru greutate suplimentara.harta


Tariful standard este:

  • 12 lei (TVA inclus) pentru Bucuresti si aria metropolitana;
  • 17 lei (TVA inclus) pentru una din localitatile in care prestatorul serviciilor de curierat FAN Courier are acoperire (3.647 localitati);
  • 42 lei (TVA inclus) pentru localitatile unde FAN Courier nu are acoperire. Tariful nu depinde de numarul kilometrilor suplimentari.

 

Tariful de transport este calculat in functie de adresa de livrare selectata si este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda.

Optiunea Collect Point
Collect Point este alternativa eficienta, flexibila si comoda de ridicare a comenzilor online. Optiunea Collect Point este disponibila doar pentru comenzile cu livrare in Bucuresti iar tariful este cel standard.

Beneficiile Collect Point sunt:
- programul extins de lucru al magazinelor
- proximitatea si aria mare de acoperire a retelei PayPoint
- posibilitatea de a ridica expedierea in termen de 7 zile calendaristice, in intervalele orare optime pentru client

Optiunea Collect Point este valabila doar pentru comenzile a caror valoare nu depaseste 500 lei (TVA inclus) si cu o greutate maxima de 10 kg.
Achitarea comenzii de catre destinatari in reteaua de magazine PayPoint Colet Expres, se poate face doar cash (numerar). Optiunea de plata cu cardul bancar in "magazinele partenere" nu este disponibila.

In momentul in care coletul este disponibil in magazinul PayPoint destinatarul va primi un sms/email cu un cod unic. Ridicarea coletului se poate face pe baza cartii de identitate si a codului unic primit.


newsletter