Pentru cresterea genelor exista solutia perfecta

Pentru cresterea genelor exista solutia perfecta

Fiecare persoana reactioneaza in felul sau la o terapie, fie ea si una cu rol preponderent cosmetic. De aceea, solutia perfecta este aceea care raspunde exact nevoilor sale din acel moment.

Solutia pentru cresterea genelor

Daca ne confruntam cu o cadere considerabila a genelor, inainte de a lua orice masura pentru cresterea lor, este foarte important sa aflam ce a dus la caderea lor. Apoi, odata aflata cauza, putem adopta o strategie cu adevarat terapeutica, alcatuita din reglarea problemei care a generat caderea genelor si din masuri locale, de stimulare a cresterii genelor si de ingrijire a lor.
Prin urmare, solutiile variaza de la caz la caz si, in plus, ceea ce functioneaza la o persoana poate sa nu aiba acelasi efect la altele.

Ce contine serul

Ideea crearii unor seruri pentru stimularea cresterii genelor a aparut, in Statele Unite ale Americii, dupa ce a fost observat efectul de indesire si de ingrosare a genelor in urma administrarii unui medicament pentru tratarea glaucomului si hipertensiunii oculare. Ulterior, plecand de la substanta care dadea acest efect secundar, au fost create tot felul de formule care, pe langa asa-numitul „factor de crestere” propriu-zis, cu efect de stimulare a foliculului pilos (radacinii firului de par), contin substante nutritive (vitamine din grupul B: B3, B5, B6 si B7, adica biotina sau vitamina H, precum si vitamine cu rol antioxidant: A, C si E, dar si minerale si polipeptide) si hidratante (diferite uleiuri – de ricin, de jojoba etc.) care intretin genele.

Beneficii solutie crestere gene

Studiile clinice realizate pe perioade date de timp au aratat o crestere in lungime si o ingrosare semnificative ale genelor dupa folosirea, conform instructiunilor din prospect, a serurilor create in acest scop. Iar timpul stabilit pentru a demonstra eficienta serurilor in stimularea cresterii este, de obicei, de trei luni, adica mai putin decat le-ar fi trebuit genelor sa creasca la fel de mult de la sine, fara stimulare.
In unele cazuri, aceste seruri pot avea si efect de trezire la viata a unor foliculi pilosi care, din varii motive, se aflau intr-o „hibernare” prelungita – ceea ce explica efectul de indesire a genelor.
Prin urmare, avantajele conferite prin folosirea unor produse speciale pentru cresterea genelor pot fi: timpul mai scurt de crestere a genelor, ingrosarea firelor de par si cresterea rezistentei genelor si, implicit, obtinerea unui aspect vizibil mai bogat al lor.

PRODUSE RECOMANDATE

Populare
Vichy MINERAL 89 Gel - Booster zilnic cu efect de fortifiere si reumplere 50ml

Vichy MINERAL 89 este un produs recomandat tuturor tipurilor de piele ce...

80,90 lei
La Roche Posay EFFACLAR Duo(+) Cremă corectoare anti-imperfecțiuni, anti semne post-acneice, anti-recurență

La Roche Posay EFFACLAR Duo(+) Cremă corectoare anti-imperfecțiuni, anti...

53,50 lei
CeraVe Crema hidratanta de fata SPF 25, ten normal-uscat 52 ml

Crema Hidratantă pentru Față CeraVe cu factor de protecție solară cu...

45,40 lei