LIPIKAR AP+

Piele uscată, cu tendinţă atopică
Până la de 2x mai puţină mâncărime pentru nopţi mai lungi. 

La Roche-Posay a condus primul studiu clinic* pentru a măsura impactul rutinei LIPIKAR BAUME AP+ şi LIPIKAR SYNDET AP+ asupra calităţii vieţii copiilor.
Rezultatele au demonstrat că utilizarea zilnică a rutinei LIPIKAR AP+ reduce mâncărimea şi iritaţiile, îmbunătăţeşte calitatea somnului şi are un impact pozitiv asupra vieţii familiilor.

LIPIKAR SYNDET AP+ (o cremă de spălare hidratantă şi delicată) şi LIPIKAR BAUME AP+ (un balsam calmant şi relipidant) au fost create de La Roche-Posay în urmă cu 25 de ani, reuşind să ofere rezultate eficiente datorită ingredientelor inovatoare ce asigură o toleranţă optimă.

Evaluare Clinică: 51 de subiecţi (adulţi şi copii), 15 zile, aplicare zilnică: Lipikar Syndet AP+ şi Balsam AP+

Reducere de 20 RON

Achiziţionează produse LA ROCHE-POSAY din gamele Lipikar şi Cicaplast în valoare de minim 80 RON, foloseşte codul BABY la finalizarea comenzii şi vei beneficia de o reducere de 20 RON*

Vânzare promoţională desfăşurată în perioada 01.11-31.12.2019, exclusiv pe website-ul www.farmacialapretmic.ro. Vânzarea promoţională este valabilă în limita stocului disponibil. Vânzarea promoţională nu se cumulează cu alte promoţii curente. Reducerea se aplică doar la introducerea codului de mai sus la finalizarea comenzii. Un cod este valid pentru o singură achiziţie

newsletter