Femannose® N

Femannose® N pentru prevenirea și tratamentul de susținere a cistitei și infecțiilor tractului urinar. Ingredientul activ natural D-manoză acoperă bacteriile și împiedică atașarea acestora la membranele mucoase: germenii sunt pur și simplu spălați data viitoare când urinați.

Excelent tolerabil!

Femannose® N este o pulbere de băut în pliculețe practice pentru prevenirea și tratamentul de susținere a cistitei și a infecțiilor tractului urinar. Consultati medical pentru administrarea si la femeile insarcinate. Acesta este un remediul natural si este potrivit și pentru femeile gravide și nu are efecte secundare (cu excepția intoleranțelor individuale).

Dozarea și aplicarea Femannose® N 

Femannose® N cu D-manoză este utilizat pentru prevenirea și tratamentul cistitei și a infecțiilor tractului urinar.

Pentru prevenire, puteti lua cate un pliculet pe zi

Primele 3 zile cate 3 pliculet pe zi

In zilele 4 si 5, cate 2 pliculete pe zi 

Dizolvati pliculetul

intr-un pahar cu apa

Un pliculet reprezinta o doza

Femannose® N

Femanoza N contine D-manoza, o molecula care ofera o noua abordare a tratamentului si prevenirii cistitei acute pana la varsta de 14 ani. Previne bacteriile E.Coli sa se agate de vezica urinara  si le preia pe cele deja fixate.

Ingredientul activ D-manoză

Cu Femannose® N, cistita sau alte infecții ale tractului urinar pot fi tratate de susținere într-un mod extrem de modern. Deoarece Femannose® N are ingredientul activ special D-manoză. Acest incredient natural asigură faptul bacteriile care cauzează inflamații sunt blocate literalmente și căile urinare nu sunt pur și simpluspălate”.

Acest lucru face ca Femannose® N fie adecvat atât pentru prevenire, cât și pentru tratament de susținere în cazul infecțiilor vezicii urinare și a altor infecții ale tractului urinar.

Modul de acțiune

Ingredientul activ natural D-manoză conținut în Femannose® N își desfășoară efectul direct în vezica urinară în două moduri:

D-Manoza se leagă de firele de păr ale bacteriei E-Coli cauzatoare de inflamație, le acoperă și astfel le neutralizează. Ca urmare, agenții patogeni nu pot „andoca” la căptușeala vezicii urinare și pot provoca o infecție a vezicii urinare. Pur și simplu sunt clătite cu următoarea urină.

Cu toate acestea, bacteriile E-Coli care sunt deja atașate la membranele mucoase pot fi, de asemenea, înglobate în Femannose® N de D-manoză. Acest lucru este posibil deoarece bacteriile se detașează de peretele vezicii urinare pentru a merge mai departe. Aici intervine D-manoză prin apucarea firelor de păr bacteriene. Ca urmare, agenții patogeni sunt eliberați treptat din peretele vezicii urinare și pot fi spălați.

Datorită ingredientului activ natural D-manoză, Femannose® N este extrem de bine tolerat și poate fi luat de la vârsta de 14 ani fără ezitare. Cu toate acestea, copiii cu vârsta sub 14 ani nu trebuie ia Femannose® N. Asigurați-vă consultați medicul pediatru la primele semne ale pacienților mici.

D-manoză este un zahăr care este produs de organism în sine în cantități mici și, prin urmare, nu îi este străin. Prin urmare, ingredientul activ natural D-manoză oferă o serie de avantaje:

• Fără metabolism: D-manoză intră și iese neschimbată din vezică. În plus, ingredientul activ nu participă la metabolismul glucozei.

• Legarea activă a bacteriilor: Ingredientul activ D-manoză conținut în Femannose® N poate acoperi și neutraliza bacteriile E. coli. Acest lucru îi împiedică se agațe de peretele vezicii urinare și provoace o infecție a vezicii urinare. Ele sunt pur și simplu spălate cu urină.

• Bine tolerat: organismul uman este capabil producă zahăr natural D-manoză în sine în cantități mici - motiv pentru care D-manoză nu este străină corpului. Luată în doze mai mari, D-manoză conținută în Femannose® N împiedică bacteriile E. coli se așeze pe membranele mucoase și astfel provoace infecții ale vezicii urinare.

•Gust dulce: D-Manoza este un zahăr simplu natural și, prin urmare, are un gust ușor dulce.

•Fără rezistență: în comparație cu antibioticele, nu există riscul de rezistență bacteriană atunci când este tratat cu D-manoză.

newsletter