Piele

Netedă. Fermă. Hidratată în profunzime.

- BioSil® reduce ridurile superficiale și profunde cu 30% și crește elasticitatea pielii cu 89%1

1Barel A, Calomme M, Timchenko A, De Paepe K, Demeester N, Rogiers V, Clarys P, Vanden Berghe D (2005) Effect of oral intake of choline stabilized orthosilicic acid on skin, nails and hair in women with photodamaged skin. Arch Dermatol Res 297: 147-153

Piele fermă: BioSil® „umple” ridurile din interior

Colagenul previne formarea ridurilor și le „umple” din interior. Nivelul scăzut de colagen creează spații între fibrilele pielii care se adâncesc în timp, formând ridurile. Un nivel bun de colagenîmpingepielea din interior, aceasta devenind mai fermă și fără riduri.

Piele tânără: BioSil® re-întinerește pielea

O piele tânără abundă în fibre de colagen care împing și susțin pielea din interior, lăsând un aspect ferm, fără riduri. O piele îmbătrânită are mult mai puține fibre de colagen, spațiate, favorizând dezvoltarea ridurilor. Aici intervine BioSil®: săptămână după săptămână activează enzimele generatoare de colagen, formând din ce în ce mai multe fibre și din ce în ce mai puternice.

Piele hidratată: BioSil® atrage glicozaminoglicanii

O piele tânără și sănătoasă este hidratată corect din interior. Hidratarea corectă din interior este determinată de o familie de molecule numite glicozaminoglicani – GAG, care funcționează ca adevărați „magneți”: atrag și păstrează apa. Colagenul are proprietatea de a atrage și reține glicozaminoglicanii, practic cu cât este mai mare nivelul de colagen, cu atât este mai mare și cel de glicozaminocligani. Pielea este astfel hidratată din interior.

Pentru ce recomandăm BioSil®? Îți prezentăm 10 motive:

Riduri fine și profunde

Scăderea elasticității pielii

Piele lăsată

Piele deteriorată de soare

Piele cu aspect tern

Piele deteriorată de glicați

Păr subțiat

Păr care se rupe ușor

Păr tern

Unghii care se exfoliază și se rup ușor

Păr

Mai gros, mai puternic, mai sănătos – în mod natural!

- BioSil® crește diametrul firului de păr cu 12,8%2.

 2Wickett RR, Kossmann E, Barel A, Demeester N, Clarys P, Vanden Berghe DA, Calomme M (2007) Effect of oral intake of choline-stabilized orthosilicic acid on hair tensile strength and morphology in women with fine hair. Arch Dermatol Res 299: 499-505

Păr mai puternic: BioSil® întărește firul de păr

Pe lângă un diametru mare, firul de păr trebuie reziste diverselor acțiuni mecanice (periat, spălat, strâns în coadă). În studiile clinice, BioSil® a îmbunătățit cu 13.1% parametrulgradul de rupere” (ce greutate suportă fiecare fir de păr exact înainte se rupă). Cu BioSil® părul devine mult mai rezistent.

Păr mai strălucitor: BioSil® creează o suprafață ca de sticlă

Strălucirea părului depinde de cât de netedă și puternică este suprafața firului de păr, care are abilitatea de a reflecta lumina, ca o oglindă. Gradul de reflexie al luminii este direct proporțional cu netezimea și puterea suprafeței firului de păr. Care, la rândul lor este influențată de nivelul de colagen și de cheratină din organism.

Unghii

Unghii mai puternice - în mod natural

La fel ca și părul, unghiile sunt formate în proporție de 98% din cheratină. Nivelul de cheratină scade odată cu vârsta. BioSil® îmbunătățește structura cheratinei, unghiile devenind mai puternice și mai frumoase.

Articulații

Articulații mai puternice și mai rezistente la diverse mișcări

Oasele sunt formate din colagen – o proteină care creează un cadru flexibil și fosfat de calciu care adaugă putere și întărește acest cadru. Această combinație de colagen și calciu creează oase puternice dar și flexibile, care rezistă la diferite mișcări.

BioSil®: eficacitate dovedită clinic!

1. Crește formarea de colagen cu 15% în 1 - 2 luni și cu 22.2% în 6-12 luni vs. Placebo. 3


• Crește atragerea și reținerea calciului
• Crește pliabilitatea osoasă

2. Crește densitatea minerală osoasă cu 2% în plus față de doar Calciu + Vit D4

Suplimentarea cu BioSil®: femei la menopauză care luau 1000 mg Ca + 800 UI Vit D zilnic a determinat o creștere a densității minerale osoase, adăugând mai mult colagen
3“Effect on Bone Turnover and BMD of Low Dose Oral Silicon as an Adjunct to Calcium/Vitamin D3 in a Randomized, Placebo-Controlled Trial” by T. Spector et al.
Journal Of Bone And Mineral Research, Volume 20, Supplement 1, SA421, September 2005.

4“Choline-stabilized Orthosilicic Acid Supplementation as an Adjunct to Calcium/Vitamin D3 Stimulates Markers
of Bone Formation in Osteopenic Females: a Randomized, Placebo-Controlled Trial” by T. Spector et al.
BMC Musculoskeletal Disorders, Volume 9, Number 85, 2008.
newsletter