Activitățile cotidiene mereu schimbătoare și condițiile tot mai stresante ale mediului în care trăim fac dificilă păstrarea echilibrului la nivelul său optim.

Alevia Detenso întâmpină aceste probleme cu optimism, eficiență și extracte standardizate din ingrediente 100% naturale!

Alături de o activitate fizică regulată, un strop de meditație și de gândire pozitivă, Alevia Detenso este primul tău aliat în descoperirea echilibrului natural!

Împreună luptăm împotriva stresului cotidian și a oboselii, pentru ca tu să-ți poți atinge potențialul maxim!

Pentru a menține echilibrul dintre corp și minte la un nivel optim, este de multe ori necesar să venim în ajutorul organismului cu suplimente naturale, astfel încât acesta să poată lupta, de la egal la egal, împotriva stresului cotidian, a lipsei de energie și a problemelor generate de lipsa somnului.

De aceea am creat gama Detenso, suplimente din extracte standardizate, 100% naturale.

Acum e momentul să alegi o viață fără stres și insomnii!
Acum e momentul să descoperi un nou echilibru!

ȘTIAȚI CĂ:

• Suplimentele Alevia Detenso sunt produse exclusiv din extracte standardizate din ingrediente 100% naturale?

• Pentru a obține 1 kg de extract este nevoie și de până la 50 kg de plantă, iar acest extract este apoi standardizat în substanța activă a plantei respective
(flavonoide, polifenoli, acizi etc.)?

• Extractele standardizate sunt mult mai eficiente decât ingredientele naturale în stare brută (plante tocate, flori, semințe etc), având o concentrație mult mai mare și constantă de substanță activă?

• Prin mixul de ingrediente utilizat, suplimentele Alevia Detenso tratează eficient stresul, oboseala și insomnia, încă de la primele administrări?

• Suplimentele Alevia Detenso nu determină apariția efectelor secundare, a dependenței sau a stărilor de somnolență?

newsletter