Thymuskin, produse in Germania, opresc caderea parului si activeaza regenerarea parului.

THYMUSKIN®, produs in Germania, este eficient impotriva caderii parului de peste 30 de ani, devenind unul dintre liderii mondiali in tratamentul pentru par.  Acest succes de durata se bazeaza pe activitatea intensiva de cercetare si studiu realizata de grupul de firme Klett-Loch. Produsele THYMUSKIN® au dovedit rezultate pozitive repetate contra caderii parului, convingatoare, obtinute in urma studiilor derulate in cadrul clinicilor dermatologice și spitalelor universitare. THYMUSKIN a dovedit o rata de succes de peste 90% in toate tipurile si etapele alopeciei: alopecie androgenica, telogen effluvium, alopecia areata si alopecia difuza.

centered image

Eficacitate

De peste 35 ani, Thymuskin lupta cu succes impotriva caderii parului si imbunatateste regenerarea parului

Testat clinic

Efectul pozitiv al rezultatelor tratamentelor cu Thymuskin a fost confirmat in studii stiintifice din spitatelele universitare din Germania. 

Aplicare

Folosirea si aplicarea Thymuskin este foarte usoara. 

Toleranta cosmetica

Thymuskin nu are efecte adverse, parabeni, siliconi sau ingrediente bovine. 

Caderea parului poate fi de mai multe tipuri:

Caderea ereditara a parului

THYMUSKIN CLASSIC

THYMUSKIN CLASSIC Sampon si Ser reduce caderea parului actionand impotriva tuturor tipurilor si etapelor de cadere a parului, inclusiv calvitie (chelie) prezenta de maxim 3 ani. In plus, stimuleaza eficient regenerarea si cresterea sanatoasa a parului, rezultand un par frumos, natural, dens si rezistent. Recomandat atat pentru barbati, cat si pentru femei, eficienta dovedita clinic, fara efecte secundare chiar la utilizare pe termen lung.
Recomandat pentru ingrijirea parului si utilizarea generala ȋmpotriva caderii fiziologice a parului, atat la barbati, cat si la femei


Contine concentratia optima de ingredient activ GLK-02
Stimuleaza creşterea parului
Actioneaza împotriva tuturor tipurilor și etapelor de cadere a parului
Rezultate foarte eficiente pentru alopecia androgenică (ereditară)
Pentru cazurile de chelie (prezenta de max. 3 ani)
Recomandat pentru varsta mai mare de 3 ani
Nu contine parabeni, siliconi, parfumuri si ingrediente de origine animala

Caderea circulara a parului

THYMUSKIN MED

THYMUSKIN MED este recomandat in alopecia areata, alopecia difuza, alopecia totalis, caderea moderata si masiva a parului.

Actioneaza complet la nivelul radacinii firului de par, astfel incat activeaza regenerarea noilor fire de par si sustine cresterea parului. In plus, THYMUSKIN MED reprezinta si solutia pentru reactivarea foliculilor de par inactivi de cel mult 3 ani, astfel ca si zonele cu chelie pot avea o rezolvare.
Concentratia superioara de ingredient activ inovator, +25% GKL-02, asigura o actiune sustinuta in cazul caderii moderate sau masive a parului. 

Eficienta a fost dovedita clinic, studiile prezentand rezultate pozitive in toate tipurile de alopecie:

o reducere a caderii parului, in medie, la 99% dintre barbati si femei
ameliorarea seboreei si eritemului in cazul a 93% dintre femei si 76% dintre barbati.
Conţine +25% complex activ GKL-02
Stimuleaza creşterea a parului
Terapie suport pentru Alopecia Areata (alopecie difuza)
Pentru cazurile de chelie (prezenta de max. 3 ani)
Recomandat pentru varsta de peste 3 ani
Nu contine parabeni, siliconi, parfumuri si ingrediente de origine animala

Caderea severa a parului 

THYMUSKIN FORTE

THYMUSKIN FORTE este recomandat in cazuri de cadere masiva a parului, scalp devitalizat, fiind linia de produse cu cea mai mare concentratie de ingredient activ GLK-02, +100%. Stimuleaza regenerarea unei noi cresteri a parului prin reactivarea foliculilor de par inactivi si sustine intens aceasta crestere.

THYMUSKIN FORTE Sampon este lipsit de SLS (sodium lauret sulfat), parabeni, silicon si ingrediente de origine animala. Un numar mare de substante de ingrijire premium compensează deficientele caracteristice in cazul problemelor pe termen lung.

Un caz extrem, de exemplu, il reprezinta caderea parului dupa tratament medicamentos pentru glanda tiroida sau chimioterapia blanda. Studiile clinice au demonstrat eficienta THYMUSKIN® contra caderii parului, alaturi de tratamentul oncologic de baza, in cazurile de alopecie indusa de medicamente citostatice.

Recomandat impotriva caderii masive a parului şi pentru ȋngrijire intensiva (par si scalp deteriorate, fara vitalitate)
Conţine +100% complex activ GKL-02, pentru ingrijire intensiva
Stimuleaza creşterea parului
Terapie de ȋngrijire suport pentru chimioterapie
Pentru cazurile de chelie (prezenta de max. 3 ani)
Recomandat pentru varsta mai mare de 3 ani
Nu contine parabeni, siliconi, parfumuri si ingrediente de origine animala

Ingrijirea parului in urma implanturilor de par

THYMUSKIN HYDRO GEL este produsul de ingrijire inovator pentru hidratarea scalpului după transplantul de păr. 

 Thymuskin Hydro Gel are efect triplu in ingrijirea dupa implantul de par:

·        hidratant,

·        calmant al scalpului și

·        stimulare a creșterii,

ceea ce face ca acest produs inovator sa fie unic pe piata. De asemenea, este potrivit pentru scalpul sensibil. Eficacitatea și tolerabilitatea au fost testate cu succes în clinica dermatologică de catre dr.Joachim Beck, unul dintre specialistii germani de top in transplantul de par. 

Conține complexul brevetat de peptide timice GKL-02, precum și hamamelis și alantoină.

După transplantul de păr, îngrijirea potrivită a scalpului decide dacă părul crește in conditii optime. Aplicarea regulată a Thymuskin Hydro Gel creează un mediu umed, astfel încât formarea crustelor la nivelul scalpului dupa implant este în mare măsură evitată. Acest lucru are un efect pozitiv asupra procesului de vindecare. Sustine creșterea grefelor transplantate. Thymuskin Hydro Gel are, de asemenea, un efect calmant asupra scalpului.

Thymuskin Hydro Gel a trecut testul dermatologic efectuat de Institutul de Cercetare Dermatest sub supraveghere medicală specializată, obtinand calificativul „excelent”. In cadrul acestui test nu s-au înregistrat intoleranțe toxice-iritante pentru efectele iritante asupra pielii sensibile asa cum sunt mentionate in instrucțiunile internaționale.

newsletter