LIBIFEME® imbina mostenirea si intelepciunea medicinei traditionale antice, continand ingrediente din plante naturale de inalta calitate care stimuleaza si sustin starea de bine a femeilor.

Libifeme. Conceput cu grija pentru toate femeile

Pe parcursul vietii, toate femeile se confrunta cu numeroase schimbari ale corpului care, adesea, afecteaza echilibrul intim si starea de bine si care, limiteaza placerea pe care o resimtim in timpul actului sexual.

Cand nivelul de estrogen este scazut, femeile pot prezenta simptome precum:

• Scadere generalizata a lubrefierii (vagin, piele, ochi, uscaciunea gurii, etc.)

• Reducerea grosimii si tonicitatii peretilor vaginali si a labiilor

• Par si unghii fragile

• Piele moale, flasca, cu aspect ridat

• Tendinta de crestere in greutate si de acumulare a grasimii in zona abdominala

• Reducerea tonusului muscular

Ingrediente pe baza de extracte standardizate din plante si vitamine

 

ASAFOETIDA (FERULA ASSAFOETIDA L.) 

Asafoetida, planta cunoscuta si sub denumirea de „iarba zeilor”, a fost folosita de secole ca binecunoscut afrodisiac natural. Este o sursa bogata de compusi biologic activi. Are o actiune vasodilatatoare puternica, crescand fluxul de sange si sensibilitatea in zona genitala. In plus, are proprietati antioxidante puternice, care sunt benefice pentru o viata sexuala activa.

CAPERE (Capparis spinosa L.)

Extractul din Capparis spinosa L. contine o gama larga de polifenoli si antocianina, cu efect antioxidant si de detoxifiere, cat si vitamine din grupa B, E, K si acid folic. Este, de asemenea, bogat in fier, sodiu si calciu. 

SEMINTE DE IN (SDG - Lignans)

Semintele de in au un numar mare de beneficii pentru sanatatea noastra deoarece sunt bogate in fibre, acizi grasi Omega-3 si lignani. Lignanii sunt fitoestrogeni, cel mai important fiind SDG (secoisolariciresinol diglucozida). Semintele de in sunt cele mai bogate surse de lignani SDG. Flora intestinala transforma SDG in enterodiol si enterolactona, care impreuna au un efect estrogenic / antiestrogenic mai puternic decat precursorii acestora si care, impreuna cu actiunea puternic antioxidanta, aduc beneficii importante pentru sanatatea femeilor.

VITAMINELE C si E

Datorita actiunii lor puternic antioxidante, vitaminele C si E minimizeaza deteriorarea celulelor, reducand astfel efectele negative asupra sanatatii femeilor, si mai ales asupra sistemului reproducator al acestora. Aceste vitamine impiedica imbatranirea prematura inainte si dupa intrarea la menopauza.

Linifeme, 30 comprimate

Special conceput pentru femeile care se confrunta cu mai putina placere sau chiar deloc in timpul actului sexual, din cauza lubrifierii vaginale reduse sau chiar lipsa acesteia. Produs inovator pentru femeile de varsta fertila.

Descopera acum Libifeme

Linifeme Meno 50+, 30 comprimate

Special conceput pentru femeile care se confrunta cu un disconfort intim ridicat, datorita lubrifierii reduse sau lipsei de lubrifiere vaginala provocata de menopauza.

Descopera acum Libifeme Meno

Deși starea emoțională joacă un rol cheie în generarea dorinței și a satisfacției sexuale, menținerea sănătoasă a zonei genitale (vulvovaginale), este esențială și în strânsă legătură cu satisfacția și plăcerea sexuală.

Țesutul zonei vulvo-vaginale este supus unei reînnoiri constante a celulelor și este sensibil la numeroși factori interni și externi care pot modifica lubrifierea fiziologică a zonei vaginale. Reducerea lubrifierii vaginale poate conduce la o durere intensă în timpul actului sexual și, în consecință, la o scădere a dorinței, dar și la un risc crescut al apariției leziunilor și chiar al infecțiilor genitale.

S-a observat că un număr de factori afectează sănătatea vulvo-vaginală, cum ar fi: stresul, tratamentul cu antidepresive, utilizarea îndelungată a contraceptivelor, modificările hormonale cauzate de înaintarea în vârstă, modificările de greutate, mai exact îngrăşarea sau pierderea bruscă a kilogramelor.

Estrogenii sunt principalii hormoni sexuali feminini, responsabili, printre altele, de reglarea sistemului nostru reproducător/genital. Fluctuațiile nivelului de estrogen ne afectează în foarte multe și diverse moduri, atât fizic, cât și emoțional, în special atunci când ne apropiem de menopauză, o etapă importantă a vieții fiecărei femei.

Libifeme este acum solutia ta de incredere ca tu sa iti recapeti starea de bine!

newsletter