PROTECȚIA SOLARĂ

ÎN RUTINA ZILNICĂ

Soarele produce 2 tipuri de radiaţii de radiații UV: UVA şi UVB. Razele UVA sunt în principal responsabile de îmbătrânirea prematură a celulelor cauzând în timp subţierea pielii, pierderea volumului şi elasticităţii acesteia precum şi apariţia ridurilor vizibile. Razele UVA sunt prezente pe parcursul întregului an, și pot pătrunde prin nori și ferestre. Pentru o protecţie deplină împotriva razelor UVA, optaţi pentru folosirea protecţiei solare în fiecare zi, chiar şi când staţi în casă. Razele UVB cauzează apariţia petelor pigmentare şi ne afectează pielea doar când suntem afară şi ne expunem direct la soare.

'' Soarele
este esenţial vieţii.
În doze mici,
are un efect benefic
asupra sănătăţii noastre. ''

Veronique Delvigne
Scientific Director La Roche-Posay

Soarele este esenţial vieţii. În doze mici, are un efect foarte bun asupra sănătăţii noastre. Soarele poate să fie un remediu excelent pentru diferite forme de schimbări de stare sezonieră şi contribuie la sintetizarea Vitaminei D, care este indispensabilă pentru fixarea calciului în oase. Pentru a ne bucura de aceste beneficii, 15 minute de expunere la soare pe zi sunt suficiente. În doze prea mari, soarele poate să devină periculos.

Este important să purtăm protecţie solară pentru a fi feriţi de factori de risc precum apariţia melanomului, hiperpigmentare, pete pigmentare şi riduri.

GAMA ANTHELIOS

Protecție solară ridicată cu texturi potrivite fiecarui tip de ten.
Spectrul larg de acţiune, protecţia foarte ridicată
sunt rezultatele unor cercetări clinice avansate realizate
de peste 25 de ani în domeniul protecţiei solare şi al pielii sensibile la soare.

newsletter