Lista produselor HOFIGAL

Hofigal apare in anul 1990, cu capital integral romanesc si este una dintre cele mai renumite marci pentru produsele fitoterapeutice din Romania, avand ca scop valorificarea plantelor medicinale si aromatice autohtone, obtinute din culturi proprii, ecologice.

An de an, compania a cunoscut o evolutie continua, atat in ceea ce priveste tehnologizarea fluxurilor de productie si a laboratoarelor de analize fizico-chimice si microbiologice cu echipamente moderne si personal calificat, cat si in ceea ce priveste cresterea productivitatii si diversificarea gamei de produse.
Un rol determinant in dezvoltarea companiei l-a avut colaborarea fructuoasa a unui colectiv de cercetatori, cu experienta in domeniul cercetarii stiintifice si a productiei, care, utilizand plante medicinale si aromatice specifice conditiilor pedoclimatice din tara noastra au obtinut produse noi, originale, dupa tehnologii proprii, brevetate in tara si premiate la targuri internationale.

Rezultatul muncii acestui colectiv de specialisti s-a concretizat in cresterea numarului de produse fabricate, de la 3 in anul 1990 la peste 450 produse in prezent. Preocupata pentru dezvoltarea si largirea gamei de produse, compania Hofigal Export Import S.A. se afla permanent in proces de imbunatatire si modernizare, pentru producerea si comercializarea unor produse pe baza de plante medicinale si aromatice, ca: suplimente alimentare, cosmetice si substante farmaceutice active, sub forma de: comprimate, comprimate acoperite, capsule cu continut solid, capsule moi, solutii de uz intern si extern, precum si produse cosmetice. In aceasta directie, Hofigal a realizat prin programele de cercetare proprii, noi tehnologii de fabricatie, care s-au concretizat in lansarea pe piata a noi suplimente alimentare si preparate cosmetice.

Deoarece asocierea armonioasa, cu efecte sinergice a diferitelor plante in diverse concentratii a reprezentat o noutate, tehnologiile si produsele rezultate in urma aplicarii lor au facut obiectul unor cereri de brevete de inventie la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.

Toate liniile de fabricatie indeplinesc cerintele G.M.P (Good Manufacturing Practice & Buna practica de fabricatie) si laboratoarele de control ale calitatii fizico-chimice si microbiologice indeplinesc cerintele prevazute in Farmacopeea Europeana si in alte farmacopei de circulatie internationala.

In anul 2003, Hofigal a deschis Centrul de Terapie Naturala "Alexandra" in orasul Breaza/Prahova, intr-un climat montan, situat pe soseaua Sinaia-Busteni-Predeal. Intr-o regiune frumoasa de munte, cu izvoare naturale si aer proaspat curat, departe de poluarea marilor orase, exista posibilitatea refacerii starii de sanatate si buna dispozitie, prin respect pentru NATURA si remediile sale miraculoase.

De asemenea, in anul 2006, HOFIGAL a deschis Centrul medical "HOFIMED" in Bucuresti, unde se folosesc in special metode de diagnostic si tratament, care contribuie la stimularea fortelor proprii de refacere si autovindecare a organismului, fara a produce reactii adverse. Centrul este dotat cu cele mai moderne aparate privind procedurile medicale neinvazive.

La aniversarea celor 25 de ani de la infiintarea Companiei Hofigal (anul 2015), Acad. Dr. Farm. Ovidiu Bojor, Presedinte al patronatului PLANTA ROMANICA, a spus urmatoarele:

”De data aceasta, voi trece peste titlurile, functiile, studiile, competentele, numeroasele brevete, lucrari stiintifice, specializari ale sarbatoritului si ma voi axa pe Omul Stefan Manea si calitatile domniei sale.
In primul rand, il consider un bun roman care isi iubeste tara si oamenii, in special, pe cei multi aflati in suferinta fizica, psihica si morala sau pe cei care se confrunta cu saracia.

De o energie inepuizabila, principala calitate o consider cea de organizator deosebit care a avut de-a lungul anilor capacitatea de-a coagula in jurul domniei sale colaboratori cu inalta pregatire profesionala - chimisti, ingineri chimisti, medici, farmacisti, biologi, biochimisti si biotehnologi, majoritatea doctori in stiinte, doctoranzi, care au primit tot timpul sprijin moral si material.

Aceeasi atitudine o are si fata de muncitorii si de intreg personalul companiei Hofigal. Patronatul Planta Romanica ii confera domnului Acad.Dr.Ing. Chimist Stefan Manea cel mai inalt ordin: OM DE OMENIE”. 

Top vanzari
IVATHERM Ivapur gel spumant purifiant piele mixta/grasa, 500 ml

IVATHERM Ivapur gel spumant purifiant piele mixta/grasa, 500ml:Ivapur...

51,40 RON
TIS Q4U Crema pentru calcaie, 40 ml

Crema recomandata pentru întretinerea pielii calcaielor si coatelor,...

8,40 RON

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter