Lista produselor COSMO PHARM SRL

COSMO PHARM® este companie cu o traditie de peste 25 de ani pe piata suplimentelor alimentare din Romania, cu zeci de milioane de flacoane distribuite si milioane de romani satisfacuti.

Fondata inca din 1994, am fost primii promotori ai ideilor de supliment alimentar si nutritie sanatoasa. Activam ca unic importator si distribuitor al TISHCON CORP. din SUA, una dintre cele mai mari companii producatoare de suplimente nutritive din lume, cu un portofoliu de peste 13.000 de produse comercializate in SUA si pe plan international.

Intre timp, din dorinta de a pune la dispozitia clientilor nostri o gama larga de produse de cea mai inalta calitate, ne-am extins parteneriatul extern, colaborand cu producatori de renume mondial: Lallemand (probiotice), AkerBioMarine™ (Superba2™ Krill Oil), FMC (EPAX® Fish Oil), DSM (resVida® Resveratrol), Kaneka™ (QH™), Sabinsa Corp si multi altii.

Top vanzari
Kotex Tampoane interne Mini UltraSorb, 16 bucati

Tampoanele Kotex® sunt sigure, igienice si usor de utilizat. Datorita...

10,90 RON
TIGI Bed Head Headrush, 200ml

TIGI Bed Head Headrush este un produs de coafat care scoate in evidenta...

43,50 RON
URIAGE Bariederm Cica Gel protectie buze, 15ml

Primul balsam barieră pentru buze a cărui formulă conține Poly-2p, un...

27,90 RON

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter