Lista produselor CURAPROX

CURAPROX reprezintă cunoașterea și predarea abilităților de îngrijire orală perfectă și sănătate orală. Din 1972 sunt focusati pe importanța dinților albi si a respirației proaspete. Sănătatea orală este o condiție necesară pentru organele sănătoase și un corp sănătos.

De aceea, CURAPROX dezvoltă programe motivaționale și de pregătire pentru profesioniștii din domeniul dentar. În fiecare an, instruim și certificăm mii de instructori de sănătate orală iTOP / CURAPROX din întreaga lume.

Ei abilitează pacientul pentru auto-motivație și competență în menținerea gurii, dinților și gingiilor intacte. Durabil, desigur. Metodele noastre funcționează deoarece pacientul simte diferența.

Cu produsele CURAPROX, este distractiv să te speli pe dinți - pentru că este atât de ușor și pentru că rezultatele pozitive sunt evidente. În acest sens, produsele noastre sunt „doar” mijloacele spre un scop. Ei mențin întotdeauna motivația pentru curățarea minuțioasă a dinților.

De aceea, lucrăm mereu din greu și neobosit pentru a face produsele noastre cele mai atractive, de dorit și cele mai bune din lume - și să câștigăm milioane de noi fani CURAPROX în fiecare an. 

Top vanzari
Colafast, 30 capsule

Colafast Colagen Rapid este o formula naturala creata si dezvoltata de...

39,90 RON
IVATHERM Lotiune micelara ten si ochi, piele sensibila, 250 ml

Lotiunea micelara pentru ten si ochi de la Ivatherm are o formula...

34,90 RON
8200 Crema depilatoare argan rapida, 150 ml

Crema depilatoare rapida cu ulei de argan de la Farmec este conceputa...

10,90 RON

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter