Lista produselor ACTAFARMA

Laboratoarele Actafarma fac parte din laboratoarele de top din Spania. Actafarma s-a implicat activ in dezvoltarea și comercializarea produselor de îngrijire și preventie.

Catalogul Actafarma include suplimente alimentare, dispozitive medicale și produse naturale. Actafarma vine in atentia oamenilor cu produse din gama: mobilitate și articulații, sindromul metabolic și controlul greutății, tratamente de igienă și frumusețe.

Actafarma colaboreaza activ cu diferite centre guvernamentale de cercetare, precum Consiliul Național de Cercetare Spaniol (CSIC), Universitățile Murcia și Pavia din Italia, Spitalul HU Morales Messeguer, diferite asociații medicale, Societatea Spaniolă de Arterioscleroză, Fundația Spaniolă pentru Inimă, Asociația pentru Îngrijire medicală de sine (ANEFP).

In plus, datorită lucrărilor de cercetare și dezvoltare, produsele oferite de Actafarma au ingrediente active care au fost brevetate sau cu licență exclusivă, cu studii clinice care le garantează eficacitatea, siguranța și absența efectelor secundare.

Top vanzari
Pediakid Bouclier Insect spray anti tantari si capuse, 100 ml

Pediakid Bouclier Insect spray impiedica apropierea tantarilor si a...

40,90 RON
PlanTIS sirop cu extracte din plante, 150 ml TIS

PlanTIS, sirop cu extracte din plante imbunatateste functia respiratorie...

8,90 RON
Bioderma Atoderm Crema, 500ml

Crema Atoderm are un rol important in consolidarea structurii barierei...

65,90 RON

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter