Suplimente si vitamine antioxidante

Antioxidantii provin din mai multe surse. Unii sunt produsi in mod natural in organism, altii apar in mod natural in alimentele pe care le consumam. Antioxidantii (naturali sau sintetici) pot fi, de asemenea, adaugati in alimente, fie pentru beneficiile pe care se presupune ca le-ar avea asupra sanatatii, fie pentru conservarea alimentelor (antioxidantii impiedica oxidarea in alimente). Si pot fi intalniti si in diferite produse precum suplimente care contin diferite substante active si antioxidanti.

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter