Omega 3

Omega 3 este un acid gras considerat esential (EFA) pentru corpul nostru,  obtinut din uleiul de peste. Omega 3 are un rol important in corpul nostru si astfel poate deveni important aportul si suplimentarea acestuia in regimul nostru alimentar de zi cu zi.Ultimele studii au aratat ca omega 3 poate reduce efectul resimtit de pacientii ce sufera de artrita reumatoida precum durerea articulara sau rigiditatea printre alte beneficii pe care le are pentru sanatate.

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter