Lista produselor NATURPHARMA PRODUCTS

Compania NaturPharma Products face parte din grupul international NATURPHARMA BULGARIA EOOD. Marca naturpharma este înregistrată în multiple categorii de produse alimentare si nealimentare, farmaceutice si zona de wellness. 

Naturpharma comercializeaza alimente pentru bebelusi, materiale pentru pansamente, materiale pentru proteze dentara, dezinfectante, erbicide, fungicide, suplimente nutriționale și alimentare, preparate alimentare dietetice, ulei de ficat de cod, ulei de ricin, ulei de muștar, preparate pentru tratarea durerilor de cap, tranchilizante, produse calmante (sedative), hormoni de uz medical, radacini pentru scopuri medicale, plante medicinale, aminoacizi de uz medical.

Top vanzari
Primii Pasi R0545I - Set Tacamuri Cu Ventuze 0545 Roz

Fara bisfenol (BPA free). Lingurita si furculita cu ventuze care se...

6,50 RON
Cosmo Melatonina, 30 capsule

Melatonina este un hormon produs in organism de glanda pineala, aflata...

12,90 RON
ID Protect Aleze 60 x 90 cm, 30 bucati

Alezele de unica folosinta, absorbante, au un rol esential in ingrijirea...

48,40 RON

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter