Lista produselor ALEVIA

In inima Bucovinei, acolo unde natura isi arata intreaga splendoare si putere, Alevia pregateste produse de o calitate exceptionala. 

Fabrica Alevia este dotata cu tehnologii de ultima generatie, achizitionate de la cele mai mari targuri cu utilaje si masini de productie din Europa, menite sa asigure respectarea normelor europene cu privire la emiterea de noxe.Alevia are 7 linii de productie – pentru comprimate, solubile, orosolubile, fructe uscate, seminte si nuci crude, sucuri, siropuri si creme.

Spatiile, instalatiile, protocoalele de productie, metodele si procesele ce intervin in procesul tehnologic sunt controlate si verificate periodic.

Top vanzari
TOPFER Bio 2, 600 g

AVEM UN AMBALAJ NOU, DAR ŞI O REŢETĂ NOUĂ. NU DOAR IMAGINEA PRODUSELOR...

52,40 RON
Pediakid22 250ml Vitamine si Oligoelemente sirop cu gust de portocale

Produsul se recomanda copiilor si pre-adolescentilor si ajuta la...

61,50 RON
WELLA CARE Elements Renew Masca fara PARABENI, 500 ml

ELEMENTS este prima gama de ingrijire de la WELLA PROFESSIONALS fara...

102,90 RON

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter