Lista produselor ALEVIA

In inima Bucovinei, acolo unde natura isi arata intreaga splendoare si putere, Alevia pregateste produse de o calitate exceptionala. 

Fabrica Alevia este dotata cu tehnologii de ultima generatie, achizitionate de la cele mai mari targuri cu utilaje si masini de productie din Europa, menite sa asigure respectarea normelor europene cu privire la emiterea de noxe.Alevia are 7 linii de productie – pentru comprimate, solubile, orosolubile, fructe uscate, seminte si nuci crude, sucuri, siropuri si creme.

Spatiile, instalatiile, protocoalele de productie, metodele si procesele ce intervin in procesul tehnologic sunt controlate si verificate periodic.

Top vanzari
Dacia Plant Ceai musetel, 50 g

Ceaiul de musetel contribuie la buna functionare a aparatului digestiv...

4,40 RON
RILASTIL DAILY CARE - Crema exfolianta pentru ten, 75 ml

RILASTIL DAILY CARE - Crema exfolianta pentru ten este un scrub...

44,00 RON
GNC Big 100 B Complex 100 mg, 100 tablete

Big 100 Complex de vitamine B este un supliment alimentar pe baza de...

159,00 RON

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter