Lista produselor ANTIBIOTICE IASI

Compania Antibiotice IASI este cel mai important producator roman de medicamente generice. Compania are in portofoliu peste 130 de medicamente care acopera o gama larga de arii terapeutice, strategia de dezvoltare a produselor fiind concentrata astazi pe medicamentele din clasele cardiovascular, antiinfectioase, sistem nervos central si tract digestiv. Pe piata interna, Antibiotice se diferentiaza ca principal producator de medicamente antiinfectioase si singurul producator de substante active obtinute prin biosinteza (Nistatina).Calitatea produselor Antibiotice este atestata de principalele forme de certificare: Good Manufacturing Practice pentru toate cele 8 fluxuri de fabricatie, Certificatul de Conformitate cu Farmacopeea Europeana (COS) si autorizatia Food and Drug Administration (FDA) pentru productia de Nistatina.

Top vanzari
Linex Baby, 8 ml suspensie picaturi orale

Linex Baby picaturi orale, suspensie are in componenta bacterii lactice...

29,40 RON
Primii Pasi R0110 - Biberon Pp Decor 250 Ml (R0110) Mov

Biberon polipropilena, fara bisfenol (BPA free), cu tetina silicon 0-3...

6,80 RON
Bioderma Sebium H2O Solutie Micelara 500 ml

Sebium H2O este ideala pentru curatarea si ingrijirea tenului gras si...

53,40 RON

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter