Lista produselor BAYER

Bayer AG este o companie germană multinațională din zona de produse farmaceutice, una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume. Cu sediul central în Leverkusen, domeniile de activitate ale Bayer includ produse farmaceutice atat pentru oameni cat si pe segmentul veterinar, produse chimice agricole, semințe și produse biotehnologice.

Compania a fost fondată în Barmen în 1863 ca fabrică de coloranți, primul și cel mai cunoscut produs Bayer a fost aspirina. În 1898, Bayer a comercializat diacetilmorfina ca substitut pentru tuse și înlocuitor neadictiv pentru morfină până în 1910. Bayer a introdus și fenobarbital; prontosil, primul antibiotic utilizat pe scară largă și subiect pentru Premiul Nobel pentru Medicină din 1939.

În 1925, Bayer a fost una dintre cele șase companii chimice care au fuzionat pentru a forma IG Farben, în 2014 a achiziționat afacerile Merck & Co., cu mărci precum Claritin, Coppertone și Dr. Scholl's, iar în 2018 a achiziționat Monsanto, un producător de frunte de culturi proiectate genetic, pentru 63 de miliarde de dolari.

Top vanzari
HIpp Apa pentru sugari, 1.5litri

HiPP Apă pentru sugari este o apă cristalină de izvor, ce îndeplinește...

8,00 RON
RILASTIL REPAIRING - Crema reparatoare pentru maini, 30 ml

Hranitoare si protectoare, cu 20% Unt de Shea.PIELE SENSIBILA, FOARTE...

16,00 RON
Alevia GINKANA GINKGO Q10, 30 caps

Asocierea dintre ginkgo biloba, coenzima Q10 si complexul de vitamine B...

25,20 RON

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter