Lista produselor BIOSOOFT

OOgroup italia este un grup de companii farmaceutice specializate in cercetarea de soluţii noi, dezvoltarea si comercializarea de produse unice si specifice pentru sănătatea ochilor.

Din acest motiv OOgroup se foloseşte de cercetarea a celor mai avansate grupuri industriale europene, în aria lor de calificare şi, din acest motiv a fost ales ca partener în piaţa italiană de către marile multinationale.

oogroup

Biosooft Company este unicul importator al produselor OO group.

Biosooft Company a aparut pe piata din Romania in anul 2007. Biosooft Company a cunoscut inca de la inceput succesul, justificat printr-un inalt profesionalism al personalului sau, prin calitate, acestea fiind imediat recunoscute si apreciate de catre clientii din toata Romania.

Scopul companiei este de a stabili o relaţie de colaborare cu medicul oftalmolog pentru a imbina cele două concepte : noutate si beneficii pentru imbunatatirea calitatii vietii pacientilor.

Top vanzari
Centrum silver, 30 comprimate filmate

Centrum silver este un complex de multivitamine  ce contine cei 6...

30,90 RON
Lombostat curativ-profilactic, marime - L

Orteza Lombostat curativ-profilactic este un produs potrivit pentru...

83,70 RON

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter