Lista produselor MILUPA

De peste 90 de ani, Milupa are grijă de fericirea și alimentația sănătoasă a bebelușilor din toata lumea. Milupa a aparut din grija unui proprietar de fabrică pentru angajații săi și copiii lor, iar gama Milupa de produse include astăzi aproximativ 35 de retete de înaltă calitate.

Mamele din cadrul Milupa vorbesc cu peste 200 de părinți în fiecare săptămână pentru a inova retetele si produsele  Experții pentru copii din Milupa Mama & Co sunt mămici care te pot ajuta cu expertiza și experiența lor în fiecare zi. Echipa Milupa este formată din nutriționiști calificați, precum și o asistentă pediatrică și un consultant în lactație.

Top vanzari
Lubristil forte solutie oftalmica, 10ml

Lubristil forte este o solutie oftalmica hidratanta, reparatoare si...

41,40 RON
Aspasia 40+ - Supliment impotriva caderii parului, 42 tablete

Aspasia este un supliment alimentar care contribuie la regenerarea...

21,40 RON
RILASTIL ACNESTIL - Gel curatare ten cu tendinta acneica, 250 ml

RILASTIL ACNESTIL - Gel curatare ten cu tendinta acneica este potrivit...

41,50 RON

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter