Lista produselor SUN WAVE PHARMA

Sun Wave Pharma este Compania Nr. 1 în Suplimente Nutritive din România ce promovează o gamă largă de suplimente alimentare în domeniile: Gastroenterologie, Obstetrică & Ginecologie, Urologie, Cardiologie, Diabetologie, Endocrinologie, Neurologie, Reumatologie, Psihiatrie, Ortopedie, Dermatologie, Pediatrie, Neonatologie, Pneumologie și ORL.

Cele 9 Divizii strategice promovează atât suplimente alimentare cât și imaginea companiei Sun Wave Pharma. Sun Wave Pharma are cea mai mare forță de vânzări din România, compusă din peste 300 de reprezentanți în teren, ce distribuie produsele Sun Wave Pharma pe tot teritoriul României. 
Top vanzari
Tratament Nutritiv, 200 ml, KERASTASE NUTRITIVE

Tratament nutritiv pentru par normal si usor uscat.

124,10 RON
Autan Botanicals lotiune, 100 ml

Autan Botanicals lotiune este un produs repelent, care protejeaza pielea...

25,50 RON
Migrosun x 30 caps

Migrosun se recomanda in cazul disconfortului asociat durerilor de cap.

59,90 RON

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter