Lista produselor SUN WAVE PHARMA

Sun Wave Pharma este Compania Nr. 1 în Suplimente Nutritive din România ce promovează o gamă largă de suplimente alimentare în domeniile: Gastroenterologie, Obstetrică & Ginecologie, Urologie, Cardiologie, Diabetologie, Endocrinologie, Neurologie, Reumatologie, Psihiatrie, Ortopedie, Dermatologie, Pediatrie, Neonatologie, Pneumologie și ORL.

Cele 9 Divizii strategice promovează atât suplimente alimentare cât și imaginea companiei Sun Wave Pharma. Sun Wave Pharma are cea mai mare forță de vânzări din România, compusă din peste 300 de reprezentanți în teren, ce distribuie produsele Sun Wave Pharma pe tot teritoriul României. 
Top vanzari
Bronhoklir sirop pentru tuse uscata, 15 plicuri *5 ml

Antitusiv gata dozat,ușor de administrat! Sirop pentru tuse uscata...

12,50 RON
Alevia Ceai normalizarea glicemiei, 40 plicuri

Ceaiul pentru normalizarea glicemiei, de la Alevia, este un produs...

7,90 RON
Foramen 445 Periuta Interdentara Dreapta Extrafina

Foramen Periuta Interdentara Dreapta Extrafina Indeparteaza placa...

26,00 RON

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter