Lista produselor AVENE

Eau Thermale Avène, expertul pielii sensibile, oferă game complete de produse dermato-cosmetice de îngrijire a tenului și a corpului.

Eau Thermale Avène, expertul pielii sensibile, oferă game complete de produse dermato-cosmetice de îngrijire a tenului și a corpului, ce au la bază un ingredient natural activ: apa termală Avène - o sursă de calm pentru pielea sensibila. 

Dezvoltate pentru toate vârstele, produsele Laboratoarelor Dermatologice Avène sunt sigure, eficiente și asigură confortul pielii sensibile, intolerante și alergice.

Top vanzari
3015 Perna pentru lectura

Perna are un design special ce o recomanda pentru a mentine o pozitie...

149,00 RON
1600 ASLAVITAL lift intensiv contur ochi si buze, 15 ml

Inovatie Farmec: Prima gama de produse cu Complexul Gatuline si Argila,...

23,00 RON
Alevia CEAI DE SALVIE , 50 g

Măreşte secreţia biliară, antiinflamator intestinal, calmant al...

3,20 RON

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter