Lista produselor 3F PLANTAMED

3F Plantamed isi propune sa ajute „Natural de bine” femeile sa faca fata problemelor specifice diferitelor etape ale vietii si sa mentina starea de sanatate a intregii familii (bunici, parinti, copii, nepoti).

Problemele care apar odata cu menstruația sau menopauza, disconfortul provocat de infecțiile urinare, starile de nervozitate, stres sau insomnii, episoadele de raceala si gripa, problemele digestive sau imunitare, isi gasesc solutia cu ajutorul produselor inovatoare pe care specialistii 3F Plantamed le-au gasit in strainatate. 

3F Plantamed foloseste tehnologii de inalta performanța, iar experiența profesionistilor in domeniu, plus avantajul culturilor proprii de plante care sunt transformate in medicamente de elita care vin in sprijinul pastrarii unei stari de sanatate optime.

Top vanzari
TOPFER Cereale Bio Orez + banane, 4 luni, 175 g

Topfer Cereale orez + banane este o sursa de hrana adecvata...

12,40 RON
Klorane sampon quinine si vitamine B, 200ml

Klorane sampon quinine si vitamine B este un produs dedicat parului care...

31,40 RON

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter