Lista produselor SANIENCE

SANIENCE este o companie farmaceutică dinamică, activă pe piața românească în domeniul medicamentelor cu prescripție medicală, medicamente de tip OTC și suplimente alimentare. În prezent, deține un portofoliu consolidat de 16 produse, ce acoperă arii terapeutice variate.

Produsele SANIENCE sunt dezvoltate în parteneriat cu companii de renume internaționale din Europa, Elveția și Norvegia. Toate sunt fabricate respectând cele mai înalte standarde de calitate a produselor farmaceutice, sub certificare GMP . Pentru a asigura siguranța continuă a produselor, acestea sunt depozitate și distribuite pentru certificatul de utilizare a PIB (Bună Practică de Distribuție).

Top vanzari
Foramen 601 Periuta de dinti cu carbune activ

Foramen Periuta de dinti cu carbune activ si peri ultrafini.

15,90 RON
Zenella MED, 14 comprimate vaginale

Zenella Med este un produs ce regleaza si mentine pH-ul vaginal, oprind...

28,40 RON
GOLD NUTRITION EXTREME CUT GREEN , 100 tb

Extreme Cut Green este un supliment  utilizat ca adjuvant in controlul...

81,00 RON

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter